B&B SchoorlBed and Breakfast in Schoorl

Op een idyllisch plekje in onze tuin, achterin natuurgebied het Hargergat, aan de rand van de duinen tussen Groet en Camperduin (gemeente Schoorl / Bergen), hebben wij een pipowagen gebouwd. Deze dient als logeerplek voor de kinderen en kleinkinderen. Wij gebruiken hem ook als bed and breakfast omdat wij deze prachtige plek graag willen delen met anderen.

De pipowagen is eenvoudig, maar stijlvol ingericht en voorzien van elektrische laminaatverwarming, waardoor u er ook in de winter gebruik van kan maken. Van binnenuit heeft u een prachtig uitzicht op onze tuin en het omringende natuurgebied, hier kunt echt tot rust komen en genieten van de stilte en de natuur. Alleen de vogels hoort u, die dan ook volop aanwezig zijn.

In de pipowagen bevinden zich een tweepersoonsbed, een gezellig zitje, toilet, linnengoed, aanrechtje met koud water, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een magnetron. Er is een boekenkast met boeken, tijdschriften en gezelschapsspelletjes. De (niet gedeelde) douche is in huis. De pipowagen is rookvrij. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Onze tuin biedt veel privacy, ons huis ligt aan een doodlopend pad waar alleen wij en onze gasten gebruik van maken. Zelfs in de zomer vind u hier nog rust en ruimte. In onze tuin ontspringt een beek of duinrel, het beroemde Hargergat.

In de pipowagen ligt een map met allerlei informatie over wat er allemaal te doen en te zien is in onze omgeving en dat is heel veel! Pal achter onze Bed and Breakfast liggen de Schoorlse Duinen, één van de mooiste duingebieden van Nederland. Het strand is op loopafstand, net als het gezellige dorpje Groet, waar diverse eetgelegenheden zijn. Alkmaar is goed te bereiken per auto, fiets of openbaar vervoer.

Zoekt u rust, ruimte en natuur? U bent van harte welkom in onze B&B!

  • pipo01

  • pipo02

  • pipo03

  • pipo04

  • pipo05

  • pipo06
  • pipo07

Verkent de grenzen tussen cultuur & natuur