Vollemaanwandeling in Hargen

vollemaanwandeling in Hargen
Volle maan boven het Hargergat

Wandelen door de Schoorlse Duinen is altijd een bijzondere belevenis, maar een nachtelijke duinwandeling bij volle maan is een onvergetelijke en mysterieuze ervaring. Door de duisternis raak je vertrouwd met andere zintuigen, je hoort ineens nieuwe geluiden en je voeten voelen de grond.
Wandel met mij, deels in stilte, door de maanverlichte bossen, het open duin en de heide. Beleef de mystieke sfeer van de Schoorlse Duinen bij volle maan. Zie de volle maan in het Vogelmeer spiegelen…

Trek niet ritselende, warme kleding aan en goede wandelschoenen. Het is een stevige wandeling van ongeveer twee en een half uur.
Honden kunnen helaas niet mee, aangezien we deels door het begrazingsgebied lopen.
De wandeling start vanaf de parkeerplaats rechts naast Restaurant De Bokkesprong, Heereweg 337 1873 GC Groet.
De wandeling kost 7,00 euro per persoon.
Er is een maximum van 15 personen, dus graag vooraf reserveren bij Pim Weeda via pim@hargergat.nl Voor meer informatie: 06 10179347.

Helaas is het niet gelukt om in 2018 een vollemaanwandeling te lopen. Mocht er in het voorjaar een wandeling komen, dan zal ik dat tijdig op de site zetten.

 

Ik heb een PDF bestand gemaakt van diverse internetpagina’s over de vollemaan-wandeling, er verschijnt regelmatig een nieuwe versie.


Verkent de grenzen tussen cultuur & natuur